SPORT

CSM Târgoviște începe să se califice din nou în finala Diviziei A1 de volei feminin!

Miercuri după-amiază, vicecampioana României a dat o lecție de volei și a învins CSM Lugoj în al doilea meci din semifinalele campionatului. Într-o deplasare dificilă, târgoviștencele și-au arătat adevărata valoare și au învins echipa din Banat cu scorul de 3-0 (25-23, 25-18, 25-17), după 73 de minute de joc.

Datorită victoriei de astăzi, târgoviștencele au dus duelul la meciul „decisiv”, care va avea loc la Târgoviște la sfârșitul acestei săptămâni.

Marcatoarele Târgoviște la Lugoj au fost I. Zadorojnai cu 1 punct, R. Buterez cu 9 puncte, M. Todorova cu 11 puncte, A. Bjelica cu 12 puncte, J. Mirosavljevic cu 13 puncte și D. Ionescu cu 8 puncte.

Învingătoarea dintre CSM Târgoviște și CSM Lugoj va întâlni în finala Campionatului Național pe CSM Volei Alba Blaj, echipă care a trecut în semifinale de Rapid București.

Finala se va juca după sistemul „3 din 5”, iar primele două meciuri vor avea loc pe 29 și 30 aprilie. Următoarele două meciuri vor avea loc pe 3 și 4 mai, iar dacă va fi nevoie și de un meci „decisiv”, acesta va avea loc pe 7 mai.

Urmariti-ne pe Google News