NOUTATI

CSM Târgoviște Domină Cupa Rotary Contratimp, cu Trei Medaliați pe Podium

Clubul Sportiv Municipal Târgoviște a strălucit la Cupa Rotary Contratimp, desfășurată în perioada 23-25 februarie la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, cu trei dintre înotătorii săi urcând pe podium. Antrenați de Gheorghe Tzitzeclis, Ștefan Rachieru și Alexandra Gheorghe au impresionat prin prestațiile lor remarcabile, în timp ce Luca Vătavu a completat succesul clubului cu o medalie de bronz.

Ștefan Rachieru a fost în formă de zile mari, cucerind o medalie de argint în proba de 200 m spate și două medalii de bronz în probele de 50 m bras și 400 m mixt. Alexandra Gheorghe a demonstrat, de asemenea, o consistență de invidiat, obținând medalia de bronz în toate cele trei probe de bras, la distanțe de 50 m, 100 m și 200 m.

Luca Vătavu a adus și el o contribuție valoroasă la succesul echipei, terminând pe locul al treilea în proba de 400 m mixt.

Competiția a reunit aproximativ 450 de înotători de la 33 de cluburi din țară, iar atmosfera a fost una electrizantă. Spectatorii au fost martorii unor evoluții impresionante din partea sportivilor, care au dat dovadă de determinare și talent.

Performanțele înotătorilor de la CSM Târgoviște la Cupa Rotary Contratimp reprezintă o dovadă a muncii asidue și a pregătirii de înaltă calitate, iar clubul își exprimă mândria pentru succesele obținute de sportivii săi.

Urmariti-ne pe Google News