NOUTATI

CSM Târgoviște devine din nou vicecampioană a României la volei feminin, după un sezon plin de emoție și luptă în finala Campionatului Național.

CSM Târgoviște a devenit din nou vicecampioana României la volei feminin, după ce a pierdut finala Campionatului Național în fața lui CSM Volei Alba Blaj, cu scorul general de 0-3. Meciul decisiv a avut loc miercuri după-amiază în Sala Sporturilor din Târgoviște, unde jucătoarele au primit medaliile de argint.

Ultimul meci din finală a fost unul intens și spectaculos, încheindu-se cu victoria echipei din Blaj, cu scorul de 3-2. CSM Volei Alba Blaj a câștigat primele două manșe pe teren propriu și a venit să încheie rapid seria în Târgoviște. Deși au avut avantaj de seturi, gazdele au luptat până în ultima clipă, reușind să egaleze la 2-2. În cele din urmă, experiența a contat și CSM Volei Alba Blaj s-a impus cu 15-13 în setul decisiv.

Gergana Dimitrova, de la CSM Volei Alba Blaj, a fost desemnată cea mai valoroasă jucătoare a meciului, cu un total de 20 de puncte. Podiumul Diviziei A1, în sezonul 2022-2023, arată astfel: CSM Volei Alba Blaj (campiona României), CSM Târgoviște (vicecampioana) și CSM Lugoj (locul 3).

CSM Târgoviște se va pregăti acum pentru semifinalele Cupei României, unde se va întâlni cu Dinamo București. Final Four-ul competiției va avea loc în orașul Pitești, în zilele de 13 și 14 mai.

Scorul final al meciului CSM Târgoviște – CSM Volei Alba Blaj a fost 2-3 (20-25; 25-18; 13-25; 25-22; 13-15), cu următoarele marcatoare: pentru CSM Târgoviște – R. Buterez 11 p, M. Todorova 16, A. Bjelica 22, A. Matei 10, J. Mirosavljevic 7 și D. Ionescu 1; pentru CSM Volei Alba Blaj – G. Dumitrova 20, G. Fales 4, J. Kocic 11, R. Ioan 3, B. Milenkov 15, J. Cirkovic 1, S. Mirkovic 2, D. Boskovic 19.

Urmariti-ne pe Google News