PRIMARIA TARGOVISTE

Cristian Stan: Unde am fost si unde suntem. De la drumuri mizerabile la modernizare prin voință și muncă!

În contextul dezvoltării serviciilor esențiale pentru cetățeni, evoluția transportului public în Târgoviște a devenit un subiect fierbinte pe agenda publică. În ultima vreme, criticii au intrat în dialog activ, încercând să ofere lecții de administrație locală, fără a avea însă experiență practică semnificativă în construcții sau inițierea de proiecte de amploare.

Cu toate acestea, există o întrebare care se profilează pe orizont: vor alege oare locuitorii orașului la următoarele alegeri locale să fie reprezentați de figuri care încă nu și-au dovedit capacitatea de a realiza și dezvolta infrastructuri critice în cadrul comunității? Experiența anterioară arată că votanții din Târgoviște prioritizează deciziile bazate pe rezultate concrete – cum ar fi modernizarea instituțiilor de educație și îmbunătățirea infrastructurii urbane – mai degrabă decât opțiunile partizane.

În această lumină, pare că cetățenii ar putea respinge candidaturile lipsite de o istorie de realizări palpabile, subliniind astfel prețuirea pentru liderii care au contribuit la dezvoltarea locală prin acțiuni demonstrabile și proiecte de succes. Dezbaterile continuă să fie încinse, pe măsură ce se apropie alegerile, iar competența în administrație pare să fie criteriul decisiv pentru alegerea viitorilor conducători ai orașului Târgoviște.

🙂 De unde am plecat și unde am ajuns cu dezvoltarea transportului public local în Târgoviște, un serviciu public esențial!

‼️ P.S. Aud că au început unii zilele acestea să îmi predea lecții de administrație, deși nu au pus vreodată 2 cărămizi, una peste alta!

🤔 Chiar credeți că târgoviștenii vor permite la alegerile locale, indiferent când vor fi acestea, să fie reprezentați de oameni care nu au demonstrat nimic în viața lor, care nu au lăsat o urmă pe unde au trecut?

😡 Vă înșelați și insultați o dată în plus târgoviștenii care, la alegerile locale, au ales întotdeauna pragmatic, nu un partid sau altul, ci OMUL care a demonstrat că știe să construiască și să modernizeze creșe, grădinițe, școli, drumuri, parcuri… etc., etc., etc.,!

Cristian Stan

Urmariti-ne pe Google News