PRIMARIA TARGOVISTE

Cristian Stan: „Transportul gratuit pentru elevi în Târgoviște: Un pas important pentru accesibilitatea educației”

În urma unei inițiative demarate de către Primăria Târgoviște, aproape 4000 de copii care învață în acest oraș beneficiază de transport gratuit în autobuzele operatorului local. Această măsură își propune să ofere oportunități egale de acces la școală pentru toți elevii din Târgoviște, indiferent de domiciliu.

Gratuitatea încurajează toți copiii să utilizeze serviciul de transport public în Târgoviște, atât pe traseele din oraș, cât și pe cele din afara acestuia. Operatorul târgoviștean a investit în autobuze noi de tip Mercedes-Benz Citaro Hybrid, asigurând astfel un nivel înalt de confort și siguranță pentru tinerii călători.

Această inițiativă vine în completarea eforturilor autorităților locale de a îmbunătăți serviciul de transport public și de a reduce traficul în oraș. Prin oferirea unui transport gratuit și convenabil, elevii sunt încurajați să renunțe la mașini personale sau alte mijloace de transport, contribuind astfel la desfășurarea unei mobilități mai sustenabile pentru comunitatea târgovișteană.

Un alt aspect important al acestui program de transport gratuit pentru elevi este punctualitatea. Operatorul târgoviștean este dedicat să ofere servicii de calitate, respectând orarele stabilite și asigurând astfel ca elevii să ajungă la școală în timp util.

În concluzie, oferta de transport gratuit pentru elevi în Târgoviște se dovedește a fi un pas important către o educație mai accesibilă și egală. Beneficiile utilizării transportului public într-un oraș în creștere sunt evidente, de la reduceri de trafic și poluare până la crearea unui mediu de învățare mai prietenos pentru copii. Invităm toți elevii din Târgoviște să profite de această oportunitate și să utilizeze autobuzele operatorului Primăriei Târgoviște pentru a ajunge în siguranță și la timp la școală. Vă așteptăm în număr cât mai mare!

👉 Aproape 4000 de copii care învață în Târgoviște au optat să beneficieze de transport gratuit atunci când folosesc autobuzele operatorului târgoviștean!
Gratuitatea are în vedere toți copiii care învață în Târgoviște, indiferent de domiciliu și se aplică atât pe traseele din oraș, cât și pe traseele din afară orașului, operate de către transportatorul Primăriei Târgoviște!
Autobuze noi Mercedes-Benz Citaro Hybrid, condiții de transport decente, punctualitate, reprezintă tot atâtea argumente pentru a folosi transportul local!
Vă așteptăm în număr cât mai mare!