PRIMARIA TARGOVISTE

Cristian Stan: „Transformarea miraculoasă a unei groapi de gunoi într-un paradis verde în Târgoviște: Un nou parc finanțat de Uniunea Europeană”

Un colț al orașului Târgoviște strălucește acum într-o nouă lumină, grație unui proiect ambițios finanțat de Uniunea Europeană. O locație care odinioară era o groapă de gunoi a fost transformată într-un parc impresionant, devenind cel mai mare din oraș, realizat după anul 1990.

Cu o suprafață de 10 hectare, acest nou parc se ridică ca o oază de relaxare și distracție pentru locuitorii și vizitatorii Târgoviștei. Acest proiect reprezintă o reușită remarcabilă pentru comunitate, demonstrând că dorința de a îmbunătăți orașul poate fi realizată prin eforturi comune și prin obținerea de finanțare externă.

Parcul nou creat este conceput cu atenție la detalii, oferind o varietate de facilități și spații rezervate pentru activități recreative. În mijlocul spațiului verde luxuriant se găsesc alei pavate, perfecte pentru plimbări relaxante în aer liber. Zonele de picnic sunt amenajate strategic, oferind oportunități de socializare și de petrecere a timpului liber în compania prietenilor și familiei.

Copiii sunt încântați de prezența unui nou loc de joacă modern, cu echipamente de ultimă generație, potrivite pentru toate vârstele. De la leagăne și tobogane până la trambuline și spiderweb-uri, parcul se asigură că toți cei mici se pot bucura de experiențe memorabile într-un mediu sigur și prietenos.

Pentru iubitorii de sport, s-au construit terenuri de tenis, terenuri de fotbal și piste de alergare, oferind o varietate de activități pentru a menține o viață sănătoasă și activă. De asemenea, parcul găzduiește evenimente culturale și concerte în aer liber, aducând un plus de viață și animație în comunitate.

Transformarea aceastei foste gropi de gunoi într-un parc modern și vibrant a fost posibilă datorită eforturilor autorităților locale și a sprijinului financiar acordat de Uniunea Europeană. Acest proiect reprezintă exemplul perfect al modului în care resursele disponibile pot fi utilizate în beneficiul cetățenilor, creând spații care îmbunătățesc calitatea vieții și promovează dezvoltarea sustenabilă a orașului.

🙂 10 ha pentru o nouă zonă de agrement în Târgoviște, realizată pe bani europeni sau cum o locație care devenise groapă de gunoi s-a transformat în cel mai mare parc făcut în orașul nostru dupa 1990!

Cristian Stan

Urmariti-ne pe Google News