PRIMARIA TARGOVISTE

Cristian Stan: „Târgoviștea văzută din exterior: o lume multă, oameni puțini și politici pline de ipocrizie”

Mesajul său este un adevărat elogiu pentru administrația locală condusă de Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgoviște. El spune că a primit multe feedback-uri pozitive de la oamenii din alte părți ale țării, unde își câștigă existența. El se declară mândru de orașul său natal, care s-a transformat în bine în ultimii ani, și critică pe cei care îl denigrează din motive politice. El îi numește “orbi” și “vaccinați cu neadevăr” pe cei care promit “nemurirea” cu funcții “ok” pentru minciuna și efortul depus la denigrarea nefondată a primarului.

Primarul Stan a mulțumit pentru mesajul primit și a spus că este un exemplu de elocvență și substanță, care zugrăvește magistral nuanțele politicii locale și risipește perdelele de fum ale unor poziții publice pline de ipocrizie. El a mai adăugat că munca sa este pe teren, nu pe scaun, și că are multe proiecte și investiții în execuție pentru dezvoltarea orașului. 🚧🏗️🌳

„Lumea multă oameni puțini! Cristian Daniel Stan, Târgoviștea arată altfel ! Și spun asta din exterior, un feedback primit de prin țară pe unde îmi câștig existența! Dar…ce pot spune , doar să confirm și asta mă bucură ca am cu ce mă lăuda și suntem bine văzuți din exterior , păcat ca unii născuți/crescuți în Târgovişte denigrează la cum arată orașul în momentul de față! Din punctul meu de vedere, sunt orbi și văd doar ‘politicul ‘ lor în care sunt doar ‘vaccinați ‘ cu neadevăr și li se promit ‘nemurirea’ cu funcții ‘ok ‘ pentru minciuna și efortul depus a denigrării nefondate!” 

🙏 Primesc foarte multe mesaje și comentarii și vă mulțumesc!

🤗 Unele însă, cum este cel de mai sus, sunt atât de elocvente și de pline de substanță, încât reușesc să zugrăvească magistral nuanțele politicii locale și să risipească perdelele de fum ale unor poziții publice pline de ipocrizie!

Cristian Stan

Urmariti-ne pe Google News