PRIMARIA TARGOVISTE

Cristian Stan: Târgoviștea se transformă pe zi ce trece! Cel mai mare proiect de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere din ultimii 10 ani!

🙂 Târgoviștea se transformă pe zi ce trece!

✅️ În luna martie, debuta execuția în teren a celui mai mare proiect de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere din municipiul Târgoviște, din ultimii 10 ani!

👉 Până astăzi, în aproximativ 7 luni, au fost reabilitate 12 artere rutiere, repectiv bulevardele Independenței și Libertății, străzile Calea Domnească, 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Aleea Grivița, Gabriel Popescu, Boerescu Zaharia, Calea Câmpulung, Locotenent Pârvan Popescu, Barăției, Porumbeilor !

⌛️ Se lucrează încă pe străzile Calea București, care va fi finalizată în cel mult o săptămână, Ilfovului, Costache Olăreanu, Cetății, Fructelor, Ana Ipătescu, urmând să se intervină, în perioada imediat următoare, pe străzile Maior Brezișeanu Eugen, Fluierași sau Mihai Eminescu.

🕡 Anul viitor, încă 15 străzi vor fi rebilitate, cu precizarea că în acestă perioadă lucrăm la pregătirea documentațiilor și obținerea avizelor! #TârgovișteaModernă

Urmariti-ne pe Google News