PRIMARIA TARGOVISTE

Cristian Stan: Târgoviște, campion absolut la fonduri europene în Sud-Muntenia: a depășit cu 120 de milioane de lei toate celelalte municipii reședință la un loc!

Municipiul Târgoviște a demonstrat că este un lider autoritar în regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia, formată din 7 județe și aproape 600 de unități administrativ-teritoriale (municipii, orașe, comune), în ceea ce privește accesarea fondurilor europene.

La finalizarea Programului Operațional Regional, care reprezintă principalul instrument de finanțare europeană, Târgoviște a ocupat un loc de cinste în regiune, cu o valoare a proiectelor europene finalizate de 290.620.274,76 lei, realizând 11 proiecte fără a pierde niciun euro, fără a avea proiecte reziliate, nefinalizate sau declarate nefuncționale și cu doar un proiect etapizat.

Astfel, Târgoviște a înregistrat o valoare totală a proiectelor finalizate mai mare cu 120 de milioane de lei decât suma tuturor celorlalte 6 municipii reședință din regiune (Ploiești, Pitești, Slobozia, Giurgiu, Călărași, Alexandria).

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a transmis un mesaj de mulțumire și de încurajare cetățenilor, asigurându-i că nu se va opri aici și că va continua să dezvolte orașul cu ajutorul fondurilor europene.

💪 Târgoviște, lider autoritar la accesarea de bani europeni în regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia, alcătuită din 7 județe și aproape 600 de unități administrativ-teritoriale (municipii, orașe, comune).

📌 La finalizarea Programului Operațional Regional, care reprezintă principalul vehicul european de finanțare, municipiul Târgoviște se află pe un extraordinar loc

1️⃣ în regiune ca și VALOARE A PROIECTELOR EUROPENE FINALIZATE, respectiv 290.620.274,76 lei, cu 11 proiecte finalizate, fără a pierde un singur EURO, fără proiecte reziliate, nefinalizate sau declarate nefuncționale și cu un singur proiect etapizat.

👉 Suntem pe primul loc, cu o valoare totală a proiectelor finalizate mai mare cu 120.000.000 lei decât A TUTUROR CELORLALTE 6 MUNICIPII – REȘEDINȚĂ DIN REGIUNE, LA UN LOC! (Ploiești, Pitești, Slobozia, Giurgiu, Călărași, Alexandria).

🤗 Vă îmbrățișez și vă asigur că nu ne vom opri aici!

Cristian Stan

Urmariti-ne pe Google News