PRIMARIA TARGOVISTE

Cristian Stan: „Șir de modernizări în Târgoviște: Strada Costache Olăreanu și alte artere vor fi reabilitate!”

Zilele aglomerate și perturbatoare din Târgoviște își vor găsi în curând sfârșitul, odată cu începerea unui amplu program de modernizare a străzilor din oraș. În acest sens, strada Costache Olăreanu se află în centrul atenției, beneficiind de lucrări de reabilitare care vor transforma complet aspectul și funcționalitatea arterei.

Potrivit surselor oficiale, aceste lucrări de modernizare au ca scop principal reabilitarea părții carosabile și a trotuarelor, îmbunătățind astfel siguranța și confortul celor care tranzitează zona. De asemenea, se vor face intervenții pentru refacerea canalizării pluviale, un aspect esențial pentru evitarea inundațiilor în perioadele cu precipitații abundente.

Pe lângă aceste măsuri, autoritățile locale au planificat și montarea de indicatoare rutiere, pentru a facilita circulația rutieră și a asigura un flux mai fluid în zonă. Aceste semne rutiere vor furniza informații esențiale pentru șoferi și pietoni, menținând astfel ordinea și siguranța în trafic.

De asemenea, în perioada imediat următoare, se vor demara lucrările și pe alte străzi importante din Târgoviște. Străzile Maior Brezișeanu Eugen, Ana Ipătescu și Mihai Eminescu vor beneficia de acțiuni similare de modernizare, pentru a îmbunătăți infrastructura urbană și a oferi cetățenilor un mediu urban sigur și modern.

Sursa de finanțare pentru aceste lucrări de modernizare este Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Prin intermediul acestui program, autoritățile locale au obținut fondurile necesare pentru a implementa aceste proiecte de infrastructură, demonstrează determinarea lor de a face din Târgoviște un oraș în pas cu vremurile și pregătit pentru viitor.

În concluzie, strada Costache Olăreanu și alte străzi importante din Târgoviște vor intra într-un proces de transformare și modernizare, care va schimba în mod semnificativ aspectul și funcționalitatea acestora. Aceste investiții vor aduce numeroase beneficii pentru comunitate, oferind cetățenilor un mediu urban modern, sigur și confortabil. Târgoviște se pregătește să facă un pas important înainte în privința dezvoltării urbane, iar rezultatele nu vor întârzia să se vadă!

⌛️Încă o zonă din Târgoviște se transformă pe zi ce trece!

✅️ Astfel, și strada Costache Olăreanu face obiectul unor ample lucrări de modernizare, iar intervențiile vizează reabilitarea părții carosabile, a trotuarelor, refacerea canalizării pluviale, dar și montarea de indicatoare rutiere!

✅️ În perioada imediat următoare vor debuta lucrările și pe străzile Maior Brezișeanu Eugen, Ana Ipătescu și Mihai Eminescu.

✅️ Finanțarea este obținută în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”!

👉 To be continued…

Urmariti-ne pe Google News