PRIMARIA TARGOVISTE

Cristian Stan: „Municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița în lumina proiectelor REGIO pentru dezvoltare!”

🙂 Promovăm din nou municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița?

👉 Miercuri, 4 octombrie, s-a dat startul votului pentru proiectele REGIO înscrise în cadrul Concursului „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”.
Până pe data 1 noiembrie 2023, vă puteți înregistra votul accesând următorul link: https://concurs.adrsm.ro/!

‼️ Municipiul Târgoviște participă la acest concurs cu nu mai puțin de 10 investiții, pe care le puteți regăsi la domeniile:
✅ ️- Eficiență energetică (3 proiecte);
✅️ – Dezvoltare urbană (un proiect);
✅️ – Regenerare urbană (3 proiecte);
✅️ – Educație (3 proiecte);
‼️Totodată, Consiliul Județean Dâmbovița participă la acest concurs cu investiții care pot fi regăsite la domeniile Patrimoniu (monumente), Drumuri județene și Sănătate!

Pentru ca votul să fie validat, votantul trebuie să voteze câte un proiect pe fiecare domeniu.

Atenție! O persoană nu poate vota mai multe proiecte din același domeniu folosind aceeași adresă de e-mail, aspect care dezavantajează puțin municipiul Târgoviște, care participă cu mai multe proiecte la un domeniu!

Fiecare votant va primi, odată cu validarea votului, și un ID, cu ajutorul căruia va putea fi identificat.

În semn de mulțumire pentru susținerea activității Agenției și a proiectelor favorite, ADR Sud-Muntenia oferă votanților trei premii ce constau în mini-sejururi în Regiunea Sud-Muntenia.
Extragerea câștigătorilor se va face în timpul Galei „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”, prin tragere la sorţi

🙏 Haideți să ne mobilizăm o dată în plus și să chemăm România întreagă să-și deschidă ochii pentru Târgoviște și pentru Dâmbovița!

💪 Acceptăm provocarea?

Urmariti-ne pe Google News