PRIMARIA TARGOVISTE

Cristian Stan: Lucrările de modernizare a nouă străzi din Târgoviște au început, iar prima intervenție se realizează pe strada Porumbeilor

Târgoviște începe un nou proiect de modernizare a 9 străzi

Un nou proiect de modernizare a străzilor a început în Târgoviște, iar 9 străzi din municipiu vor beneficia de intervenții extinse. Investiția urmărește reabilitarea străzilor Maior Brezișeanu Eugen, Calea Câmpulung, Ana Ipătescu, Locotenent Pârvan Popescu, Mihai Eminescu, Barăției, Ilfovului, Porumbeilor și Costache Olăreanu.

Lucrările, în valoare de 10.793.540,43 lei, se concentrează pe reabilitarea părții carosabile, a trotuarelor, refacerea canalizării pluviale și montarea de indicatoare rutiere. Durata estimată pentru finalizarea proiectului este de maximum 12 luni, iar finanțarea a fost obținută prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

⌛️ Start al lucrărilor în cadrul unui nou proiect și încă 9 străzi din municipiul Târgoviște fac obiectul unor ample intervenții de modernizare!

✅️ Noua investiție vizează reabilitarea străzilor Maior Brezișeanu Eugen, Calea Câmpulung, Ana Ipătescu, Locotenent Pârvan Popescu, Mihai Eminescu, Barăției, Ilfovului, Porumbeilor, si Costache Olăreanu, prima stradă abordată fiind strada Porumbeilor.

✅️ Valoarea lucrărilor este de 10.793.540,43 lei, exclusiv TVA, intervențiile vizează reabilitarea părții carosabile, a trotuarelor, refacerea canalizării pluviale, dar și montarea de indicatoare rutiere.

✅️ Durata de implementare nu va depăși 12 luni, iar finanțarea este obținută în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”!

👉 To be continued…

Cristian Stan – Facebook