PRIMARIA TARGOVISTE

Cristian Stan: Implementarea sistemului e-ticketing pentru transportul public din Târgoviște

‼️Implementarea sistemului e-ticketing, destinat transportului public de călători din Târgoviște, pe ultima sută de metri! Sistemul menționat, care va deveni utilizabil în luna ianuarie, presupune:
✅ ️- simplificarea metodelor de plată a călătoriei cu mijloacele de transport în comun prin implementarea plății contactless în autobuze, cu orice card bancar și cu telefonul mobil;
✅ ️- pentru plata cu numerar, se achiziționează echipamente de vanzare bilete la conducatorii auto și vor fi instalate automate de vânzare bilete in stațiile de îmbarcare/debarcare.
✅ ️- pentru creșterea siguranței călătorilor, se vor instala echipamente de asistență la condus pentru monitorizarea conduitei șoferilor în trafic cu avertizare la coliziune, la părăsirea benzii de circulatie, la depașirea limitei de viteză, etc;
✅ ️- achiziționarea de monitoare LCD în interiorul autobuzelor. ‼️Prin urmare, și ultima etapă a procesului de modernizare a transportului public local târgoviștean este pe cale să fie finalizată, având drept rezultat un sistem public de teansport la standarde cu adevărat deosebite!

Urmariti-ne pe Google News