PRIMARIA TARGOVISTE

Cristian Stan: Finalizarea lucrărilor de modernizare pe Calea București 🚗🌆, principala cale de acces în Târgoviște dinspre capitala României💥🚧

Au fost încheiate cu succes lucrările de modernizare pe Calea București, una dintre cele mai importante căi de acces în Târgoviște dinspre București. Această intervenție a vizat un segment de aproximativ 30.000 de metri pătrați, cuprins între comuna Ulmi și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Petru Cercel.

Pentru a realiza această modernizare, au fost realizate mai multe etape de intervenție. Printre acestea, s-au efectuat lucrări de asfaltare, constând în turnarea a trei straturi de asfalt, pentru a asigura o suprafață de calitate și durabilă. De asemenea, au fost refăcute trotuarele, s-a intervenit asupra sistemului de canalizare pluvială și s-au sistematizat intersecțiile pentru a asigura un flux mai bun al traficului.

În etapa următoare, se va realiza marcarea rutieră a drumului și se vor efectua racordurile cu străzile adiacente. De asemenea, se vor face intervenții în zonele verzi pentru a crea un aspect estetic plăcut. Un alt aspect important al acestui proiect este construcția unei pasarele pietonale în dreptul benzinăriei, înlocuind astfel trecerea de pietoni existentă.

Valoarea totală a acestui proiect de modernizare se ridică la suma de 13.727.641,24 lei, TVA inclus. Municipiul Târgoviște suportă suma de 9.509.627,21 lei, TVA inclus, în timp ce Consiliul Județean Dâmbovița contribuie cu suma de 4.218.014,03 lei, TVA inclus, în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală. 💰👏

‼️Vineri seara au fost finalizate lucrările care au vizat turnarea celor 3 straturi de asfalt pe Calea București, principala calea de acces în Târgoviște dinspre capitala României!
✅️ Este avut în vedere segmentul cuprins între comuna Ulmi și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Petru Cercel, cu o suprafață de aproximativ 30.000 mp. Au fost intervenții la drum, prin turnarea a 3 straturi de asfalt, la trotuare, a fost refăcută canalizarea pluvială și au fost sistematizate intersecțiile.
✅ Urmează marcajele rutiere, realizarea racordurilor cu străzile adiacente și intervențiile la spațiile verzi. Totodată, în dreptul benzinăriei, în locul trecerii de pietoni, va fi construită o pasarelă pietonală!
✅️ Valoarea totală a proiectului este de 13.727.641,24 lei T.V.A. inclus, din care suma de 9.509.627,21 lei, cu T.V.A, va fi suportată de către municipiul Târgoviște, iar suma de 4.218.014,03 lei, cu T.V.A, este asigurată de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală!

Cristian Stan

Urmariti-ne pe Google News