PRIMARIA TARGOVISTE

Cristian Stan: „Calea Domnească se apropie de final: lucrările de reabilitare a celei mai lungi străzi din Târgoviște”

Lucrările de reabilitare a Căii Domnești din Târgoviște se apropie de final

Căile de acces bune sunt esențiale pentru dezvoltarea unei comunități și pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor. În acest sens, lucrările de reabilitare a Căii Domnești din Târgoviște sunt o veste bună pentru toți cei care trăiesc și lucrează în oraș.

Această stradă importantă este cea mai lungă din Târgoviște și este utilizată zilnic de mii de oameni. Lucrările de reabilitare au început în urmă cu câteva luni și se apropie de finalizare. Acestea au inclus reparații la carosabil, trotuare și iluminat public, precum și modernizarea rețelelor de apă și canalizare.

Reabilitarea Căii Domnești va aduce beneficii semnificative pentru comunitatea locală, inclusiv o mai bună circulație rutieră și pietonală, o reducere a timpului de călătorie și o îmbunătățire a siguranței rutiere. De asemenea, modernizarea rețelelor de apă și canalizare va asigura o mai bună calitate a serviciilor publice și va contribui la protejarea mediului înconjurător.

Este important să menționăm că aceste lucrări de reabilitare au fost realizate cu fonduri europene și reprezintă un exemplu de utilizare eficientă a acestor fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii locale.

În concluzie, lucrările de reabilitare a Căii Domnești din Târgoviște sunt o veste bună pentru toți locuitorii orașului și vor aduce beneficii semnificative pentru comunitatea locală.

‼️Calea Domnească, work in progress, iar lucrările de reabilitare a celei mai lungi străzi din Târgoviște se apropie de final! a scris Cristian Stan pe Facebook

Urmariti-ne pe Google News