DAMBOVITA

Corneliu Stefan: Turismul și afacerile se dezvoltă în Niculești, cu sprijinul investitorilor turci

Întâlnirea dintre reprezentanții județului Dâmbovița și Excelența Sa, domnul Özgür Kivanç Altan, ambasadorul Turciei în România

Astăzi, în decorul pitoresc al localității Niculești, reprezentanții județului Dâmbovița au avut onoarea să se întâlnească cu Excelența Sa, domnul Özgür Kivanç Altan, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Turciei în România.

Motivul acestei întâlniri nu a fost lăsat la voia întâmplării. Niculești este în plin proces de amenajare a unui teren de golf care promite să fie unul dintre cele mai mari din Europa. Acest proiect impresionant, care atrage o investiție de aproximativ 60.000.000 de EURO, este pus în aplicare de un dezvoltator turc.

Aceasta subliniază afluxul continuu de investiții cu capital turcesc din Dâmbovița. Aceste investiții evidențiază capacitatea județului și a comunităților locale de a satisface cerințele diversificate ale oamenilor de afaceri – de la domenii precum sport și recreere, până la producția de electrocasnice și facilitățile asociate.

În cadrul întâlnirii, am avut ocazia să împărtășim ambasadorului o serie de particularități ale județului nostru, cu speranța de a stimula și mai mult interesul investitorilor turci pentru proiecte viitoare.

Astăzi, la #Niculești, am avut deosebita plăcere de a mă întâlni cu Excelența Sa, domnul Özgür Kivanç Altan, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Turciei în România.
Locația nu a fost deloc întâmplătoare, la Niculești fiind în curs de amenajare unul dintre cele mai mari terenuri de golf din Europa, dezvoltatorul turc alocând acestui proiect aproximativ 60.000.000 de EURO.
Investițiile cu capital turcesc din Dâmbovița, nu puține ca număr, demonstrează capacitatea județului nostru și a comunităților locale de răspunde în mod satisfăcător cerințelor oamenilor de afaceri din diverse domenii, de la sport și recreere până la producția de electrocasnice și facilitățile conexe acesteia.
Totodată, i-am prezentat Excelenței Sale, domnului Özgür Kivanç Altan, o serie de alte elemente particulare ale județului nostru, acestea având menirea de a crește gradul de atractivitate și interesul oamenilor de afaceri turci în ceea ce privește viitoare investiții.
Mulțumim pentru vizită Excelenței Sale, domnul Özgür Kivanç Altan, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Turciei în România.
L-am asigurat și pe această cale de faptul că toți investitorii vor beneficia de sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița și al administrațiilor publice dâmbovițene, dezvoltarea relațiilor bilaterale existente fiind dovada unei bune colaborări româno-turce.

Corneliu Stefan