DAMBOVITA

Corneliu Stefan: „Tradiții și sărbători în Voinești”

🎉🌟 Un târg plin de bucurie și pregătiri pentru iarnă! Descoperă atmosfera magică de la #Voinești! ❄️🛍️”

Astăzi, într-o atmosferă plină de voie bună și entuziasm, zeci de prieteni și colegi s-au adunat în #Voinești pentru a sărbători ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil. Târgul anual, organizat cu ocazia acestei sărbători, a fost o adevărată oază de bucurie și animație pentru toți cei prezenți.

Cei mai importanți protagoniști ai acestui eveniment au fost producătorii dâmbovițeni și din județele învecinate, care au avut ocazia să-și expună măiestria și să ofere vizitatorilor produse de calitate. Tarabele abundau în legume proaspete, fructe delicioase, miere naturală și alte delicii ale toamnei. Oamenii au avut șansa să se aprovizioneze pentru iarna care se apropie cu pași repezi, asigurându-și astfel hrana și confortul în lunile reci ce urmează.

Atmosfera din târg era una de sărbătoare și comunitate, cu zâmbete și râsete care umpleau aerul. Vizitatorii se plimbau printre tarabe, admirând produsele expuse, discutând cu producătorii și schimbând recomandări și sfaturi pentru pregătirea sezonului rece.

Cu toții ne dorim ca acest eveniment să fie un prilej de bucurie și un moment de respiro într-un an plin de provocări. Le urăm tuturor celor sărbătoriți în această zi, Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, „La Mulți Ani!” și le dorim sănătate și împliniri în continuare.

Ca în fiecare an, alături de prieteni și colegi, în ziua în care îi sărbătorim pe Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, vizităm târgul de la #Voinești!
Anul a fost unul bun, iar acest lucru s-a putut vedea cu ușurință la tarabele de unde, de la producătorii dâmbovițeni, dar și din județele vecine, oamenii au avut ocazia să se aprovizioneze pentru iarna care se apropie cu pași repezi.
Le dorim tuturor multă sănătate, iar sărbătoriților zilei le urăm „La Mulți Ani”!

Cristian Stan

Urmariti-ne pe Google News