DAMBOVITA

Corneliu Stefan: Spitalul Municipal Moreni investește într-un computer tomograf de ultimă generație pentru sănătatea dâmbovițenilor.

Investiție în sănătate: Spitalul Municipal din Moreni achiziționează un computer tomograf de ultimă generație

Astăzi, locuitorii din Moreni și din zona adiacentă acestui municipiu au motive de bucurie, deoarece pot beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, datorită achiziționării unui computer tomograf de ultimă generație. Cu o investiție de aproximativ 4.000.000 de lei, realizată din fonduri europene, Spitalul Municipal Moreni își întărește infrastructura medicală și asigură accesul facil la investigații de înaltă calitate.

Până în prezent, pacienții din Moreni și din localitățile învecinate erau direcționați către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru a beneficia de astfel de servicii specializate. Cu achiziționarea noului computer tomograf, această situație se schimbă în bine, oferind comunității locale o alternativă mai apropiată și mai convenabilă pentru investigațiile medicale complexe.

Noul computer tomograf este proiectat să răspundă nevoilor complexe ale pacienților și ale medicilor, iar Spitalul Municipal Moreni dispune de personal calificat și special pregătit pentru utilizarea acestui aparat de ultimă generație. Astfel, se asigură o evaluare corectă a stării de sănătate a pacienților și un diagnostic precis și rapid.

Această investiție în infrastructura medicală reprezintă un pas important în îmbunătățirea serviciilor de sănătate din regiune și în asigurarea unei asistențe medicale de calitate pentru comunitatea dâmbovițeană. Felicitări tuturor celor implicați în implementarea acestui proiect, care pune sănătatea dâmbovițenilor pe primul loc!

✅ Sănătatea dâmbovițenilor este prioritară! ✅ Mă bucur că, de astăzi, locuitorii din Moreni și din zona adiacentă acestui municipiu pot beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, odată cu achiziționarea unui computer tomograf de ultimă generație. Cu o investiție de aproximativ 4.000.000 de lei realizată din fonduri europene, Spitalul Municipal Moreni își întărește infrastructura medicală și asigură accesul ușor la investigații de înaltă calitate. Până în prezent, pacienții din Moreni și localitățile învecinate erau direcționați către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru a beneficia de astfel de servicii specializate. ✅ Noul computer tomograf vine în întâmpinarea nevoilor complexe ale pacienților și ale medicilor, iar Spitalul Municipal Moreni are personal calificat, special pregătit pentru utilizarea acestui aparat de ultimă generație, asigurându-se în acest fel o evaluare corectă a stării de sănătate și un diagnostic precis și rapid. Felicitări tuturor celor care au pus umărul la implementarea acestui proiect! a spus Corneliu Stefan pe Facebook

Urmariti-ne pe Google News