DAMBOVITA

Corneliu Stefan: Reabilitarea 𝐃𝐉𝟕𝟐𝟒 𝐌𝐚𝐥𝐮 𝐜𝐮 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢 – 𝐏𝐮𝐜𝐡𝐞𝐧𝐢: Investiție în infrastructură pentru viitor!

Consiliul Județean Dâmbovița investește 76 de milioane de lei în reabilitarea unui drum strategic pentru turismul rural

Consiliul Județean Dâmbovița a anunțat că a demarat lucrările de reabilitare și modernizare a drumului județean DJ724 Malu cu Flori – Pucheni, care are o lungime de 6,7 km și traversează o zonă cu potențial turistic rural. Proiectul are o valoare totală de aproximativ 76 de milioane de lei, din care 41 de milioane de lei provin din Programul Național „Anghel Saligny”, iar restul din bugetul local.

Lucrările constau în turnarea a două straturi de asfalt, realizarea de șanțuri pereate și rigole carosabile pe o lungime de 10 km, construirea a 34 de podețe tubulare și dalate, montarea a 3,5 km de parapete de protecție, amenajarea a 5 stații de autobuz și reabilitarea a 3 poduri. Astăzi, se lucrează la podul de peste râul Dâmbovița și se forează o parte a coloanelor ce vor stabiliza zona și vor preveni alunecările de teren.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, #insistat, a declarat că acest drum este vital pentru dezvoltarea turismului rural în zonă și pentru asigurarea siguranței în trafic. El a mulțumit colegilor din Consiliul Județean și Ministerului Dezvoltării pentru sprijinul acordat și a promis că proiectul va fi finalizat în termenul stabilit.


✅𝐑𝐢𝐭𝐦 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐝𝐞𝐜𝐚̂𝐭 𝐛𝐮𝐧 𝐥𝐚 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝fghf𝐫𝐮𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐃𝐉𝟕𝟐𝟒 𝐌𝐚𝐥𝐮 𝐜𝐮 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢 – 𝐏𝐮𝐜𝐡𝐞𝐧𝐢.
✅Astăzi, se lucrează la podul de peste râul Dâmbovița și se forează o parte a coloanelor ce vor stabiliza zona și vor preveni alunecările de teren.
🤝Am #insistat ca acest drum, care are o lungime de 6,7 km, să fie reabilitat și adus la cele mai bune condiții de circulație! Pe lângă siguranță în trafic, drumul județean va înlesni accesul într-un loc cu potențial turistic rural care, mai mult ca sigur, va fi pus în valoare.
✅Din valoarea totală a proiectului de aproximativ 76.000.000 de lei, alături de colegii din Consiliul Județean Dâmbovița am reușit să atragem suma 41.000.000 de lei prin Programul Național „Anghel Saligny”, diferența urmând să o asigurăm din bugetul local.
✅Per total, reabilitarea DJ724 Malu cu Flori – Pucheni constă în:
▫️ Turnarea a două straturi de asfalt;
▫️ Șanțuri pereate și rigole carosabile pe o lungime de 10 km;
▫️ 34 de podețe tubulare și dalate;
▫️ 3,5 km de parapete de protecție;
▫️ Amenajarea a 5 stații de autobuz;
▫️ Reabilitarea a 3 poduri.
#ConsiliulJudețeanDâmbovița

Corneliu Stefan

Urmariti-ne pe Google News