DAMBOVITA

Corneliu Stefan: Proiectele de investiții ale PSD Pucioasa aduc transformarea orașului și prosperitatea comunității

Echipa PSD de la conducerea primăriei Pucioasa, sub îndrumarea lui Constantin Ana, a realizat proiecte semnificative în domenii precum sănătate, educație, infrastructură și agrement. Aceste investiții au transformat orașul-stațiune Pucioasa, aducând îmbunătățiri vizibile de la un an la altul.

Se pare că Pucioasa este un exemplu excelent al eficienței administrative și al implementării unui program politic coerent. Proiecte importante precum centura orașelor Pucioasa și Fieni, DN71 Târgoviște-Sinaia, DJ712 Pucioasa–Târgoviște sunt promisiuni pe care PSD Dâmbovița le-a onorat.

Echipa PSD Dâmbovița și PSD Pucioasa se așteaptă ca munca lor să fie recompensată în alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale de anul viitor. Ei demonstrează că sunt aproape de oameni și că răspund nevoilor acestora. Întotdeauna.

Proiecte de sute de milioane de lei în domenii precum sănătate, educație, infrastructură, agrement! Sunt rezultatele administrative ale echipei PSD de la conducerea primăriei Pucioasa asigurată de colegul nostru, Constantin Ana.
Sunt investiții care au transformat orașul-stațiune, iar lucrurile se schimbă în bine de la un an la altul.
La Pucioasa se vede cel mai bine ce înseamnă un program politic coerent corelat cu eficiența administrativă.
Totodată, centura orașelor Pucioasa și Fieni, DN71 Târgoviște-Sinaia, DJ712 Pucioasa–Târgoviște, precum și multe alte proiecte sunt promisiuni pe care PSD DÂMBOVIȚA le onorează.
Tocmai de aceea suntem convinși că munca echipei PSD Dâmbovița și a PSD Pucioasa va fi recompensată anul viitor, atunci când vom avea alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.
Dăm dovadă că suntem aproape de oameni și că răspundem nevoilor acestora. Întotdeauna,

Corneliu Stefan

Urmariti-ne pe Google News