DAMBOVITA

Corneliu Stefan: Modernizarea drumurilor din comuna Șotânga este în plină desfășurare, cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița!

🤝 Mă bucur că le pot fi alături primarilor dâmbovițeni în proiectele pe care le implementează, așa cum este și cazul comunei Șotânga.
✅ Aici, prin #PJDL, se lucrează pe unul dintre obiectivele administrației conduse de Stroe Constantin, la care 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 #𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚 contribuie din punct de vedere financiar. Este vorba de #modernizarea a cel puțin 3,2 km de drumuri locale, investiție cu o valoare totală de aproximativ 2.900.000 de lei, contribuția Consiliului Județean Dâmbovița fiind de aproape 1.300.000 de lei. În cadrul proiectului se toarnă două straturi de asfalt și se amenajează șanțuri și rigole carosabile.
✅ Totodată, prin Programul Național „Anghel Saligny”, se mai lucrează în Șotânga pe un alt proiect de modenizare de drumuri locale. Se vor asfalta 5,6 km de drum, dar se mai au în vedere și:
📍 Betonarea a 8,6 km de șanț;
📍 Amenajarea a 150 de accese proprietăți;
📍 25 de podețe dalate și tubulare;
📍 Amenajarea de trotuare.
Valoarea acestui proiect este de aproximativ 9.500.000 de lei.
✅ O spun de fiecare dată: dezvoltarea comunităților dâmbovițene este o muncă de echipă, un efort comun, beneficiarii fiind cetățenii fiecărei localități!
#ConsiliulJudețeanDâmbovița