DAMBOVITA

Corneliu Stefan: Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene finanțează proiectul foarte ambițios al Companiei de Apă Târgoviște – Dâmbovița S.A. de imbunătățire a eficienței energetice și utilizării energiei regenerabile

✅ Recent, un acord a fost încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene pentru finanțarea unui proiect extrem de ambițios, după părerea mea.
✅ Proiectul „Creșterea eficienței energetice și promovarea energiei regenerabile la Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița S.A. – 3.0115 MW” a primit finanțare nerambursabilă de aproximativ 18.400.000 lei, reprezentând 94% din valoarea eligibilă aprobată, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.
☀️ Prin implementarea acestui sistem fotovoltaic, Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița va putea produce energie electrică din surse regenerabile, reducând astfel dependența de sursele tradiționale și emisiile de gaze cu efect de seră asociate.
🔋 Energia produsă va fi utilizată pentru alimentarea propriilor operațiuni, contribuind la reducerea costurilor și la protejarea mediului înconjurător.
✅ Locațiile propuse pentru instalarea sistemelor fotovoltaice includ stația de apă #Lazuri, stația de apă #Dragomirești_Nord, stația de epurare a apelor uzate #Târgoviște_Sud, stația de tratare a apei #Pucioasa, stațiile de epurare a apelor uzate din #Pucioasa, #Fieni, #Moreni și #Găești, stația de pompare a apei #Titu, stația de epurare a apelor uzate #Sălcuța_Titu, frontul de captare #Malu_cu_Flori și stația de apă #Tătărani_Priboiu.

Urmariti-ne pe Google News