DAMBOVITA

Corneliu Stefan: Lucrările de extindere a rețelei de canalizare și de reabilitare a stației de pompare a apei potabile avansează în județul Dâmbovița.

🚧 Se lucrează în forță la extinderea cu 1,5 km a rețelei de canalizare de pe Valea Sasului din satul Viforâta, comuna Aninoasa. De asemenea, se reabilitează și stația de pompare a apei potabile din comună și se extinde cu 2,8 km conducta de aducțiune a apei potabile.
✅ Ambele obiective de investiții se derulează prin cel mai mare proiect cu fonduri europene din #Dâmbovița, 𝐏𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐢𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐚𝐩𝐚̆ 𝐮𝐳𝐚𝐭𝐚̆, care se ridică la aproape #𝟒𝟓𝟎.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨.
✅ Valoarea lucrărilor din Aninoasa, prin acest program, este de aproximativ 6.200.000 de lei, primăria condusă de Vlăduț Niculae contribuind cu suma de 120.000 de lei.

🤝 Consiliul Județean #Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, susține la rândul său modernizarea comunei Aninoasa!
✅ Anul trecut au fost finalizate lucrările pe mai multe străzi din satul Săteni, Consiliul contribuind cu 400.000 de lei din valoarea totală a lucrărilor de 1.100.000 de lei.
✅ Anul acesta, în a 3-a sesiune de PJDL, cofinanțăm alte 3 proiecte:
– modernizarea de străzi;
– amenajarea unui loc de joacă la Grădinița Săteni;
– spații de recreere și loc de joacă în satul Săteni.
✅ Cele 3 proiecte au o valoare totală de aproximativ 5.700.000 de lei, Consiliul Judeţean Dâmbovița asigurând 2.500.000 de lei.
🚧 Totodată, prin Programul Național „Anghel Saligny”, se înființează rețea nouă de canalizare pe 6 străzi și se reabilitează rețeaua existentă de pe alte 7. Suma necesară aici este de aproximativ 4.300.000 de lei.
🚧 Pe de altă parte, de la începutul acestei luni, se lucrează la modernizarea a 5 străzi din satul Săteni și a altei artere din satul Aninoasa.
Primăria Aninoasa are asigurată suma de aproximativ 8.800.000 de lei tot prin Programul Național „Anghel Saligny”.
✅ Se lucrează în județul Dâmbovița începând de la modernizarea de drumuri și extinderea rețelelor de apă potabilă și apă menajeră – fonduri europene sau guvernamentale, până la cele 187 de proiecte ale administrațiilor locale susținute financiar de Consiliul Județean Dâmbovița prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.
#ConsiliulJudețeanDâmbovița
#PrimariaAninoasa

Urmariti-ne pe Google News