DAMBOVITA

Corneliu Stefan: Investiții majore în infrastructura și facilitățile tinerilor din comuna Doicești 🏞🚧💰💪

Consiliul Județean Dâmbovița a inaugurat un teren multisport în comuna Doicești, în cadrul unei investiții dedicate tinerilor. Valoarea totală a terenului se ridică la aproximativ 663.000 de lei, iar contribuția Consiliului Județean a fost de aproape 255.000 de lei. Acesta este doar unul dintre proiectele finanțate de Consiliul Județean Dâmbovița în Doicești.

De asemenea, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), au fost finalizate lucrările de modernizare a mai multor drumuri de interes local, în valoare de 3.000.000 de lei, dintre care Consiliul Județean a asigurat 1.400.000 de lei pentru implementare.

În prezent, în Doicești se află în execuție alte trei proiecte prin PJDL. Primul constă în construirea de trotuare pe Str. Constantin Brâncoveanu, al doilea vizează asigurarea scurgerii apelor pluviale pe aceeași stradă, iar ultimul proiect se referă la asigurarea scurgerii apelor pluviale pe străzile Zorilor, Iancu Jianu și Bărbătești.

Toate aceste investiții se ridică la suma de 6.675.000 de lei, iar sprijinul financiar al Consiliului Județean Dâmbovița se ridică la 3.130.000 de lei. Este important ca infrastructura rutieră, rețelele de apă și apă uzată, precum și facilitățile dedicate tinerilor sau centrele medicale să fie la același nivel în toate comunitățile dâmbovițene. Acesta este scopul Programului Județean de Dezvoltare Locală și sunt încântat că acesta produce rezultatele așteptate de toți dâmbovițenii.

✅ Viața în comunele și satele dâmbovițene nu trebuie să fie diferită de cea din orașele și municipiile noastre. Tinerii din mediul rural trebuie să se bucure de aceleași condiții precum cei din Târgoviște, Pucioasa sau Moreni.
✅ O astfel investiție dedicată tinerilor, realizată cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, a fost inaugurată, astăzi, în comuna Doicești. Este vorba de un teren multisport a cărui valoare totală se ridică la aproximativ 663.000 de lei, contribuția noastră fiind de aproape 255.000 de lei.
🤝 Și nu este singurul proiect pe care îl susținem financiar în Doicești. Prin PJDL s-a finalizat modernizarea mai multor drumuri de interes local, un proiect care s-a ridicat la 3.000.000 de lei, Consiliul Județean Dâmbovița asigurând 1.400.000 de lei pentru implementarea acestuia.
🤝 De asemenea, în momentul de față și tot prin PJDL, sunt în execuție alte 3 proiecte:
▫️ construire trotuare pe Str. Constantin Brâncoveanu;
▫️ asigurare scurgere ape pluviale pe Str. C-tin Brâncoveanu;
▫️ asigurare scurgere ape pluviale pe străzile Zorilor, Iancu Jianu și Bărbătești.
✅ Aceste trei investiții se ridică la 6.675.000 de lei, sprijinul financiar al Consiliului Județean Dâmbovița ridicându-se la 3.130.000 de lei.
🤝 Fie că vorbim de rețele de drumuri, apă sau apă uzată, locuri dedicate tinerilor sau centre medicale, toate acestea trebuie să fie la același nivel în toate comunitățile dâmbovițene. Acesta este și scopul Programului Județean de Dezvoltare Locală și mă bucur că produce rezultatele așteptate de toți dâmbovițenii.
#ConsiliulJudețeanDâmbovița