DAMBOVITA

Corneliu Stefan: Investiții de succes în Municipiul Târgoviște: O Evoluție Remarcabilă!

✅ Investiție după investiție, municipiul #Târgoviște se schimbă în bine de la o zi la alta și de la an la an! Infrastructura rutieră, mobilitatea urbană sau investițiile în școlile și grădinițele în care învață copiii târgoviștenilor și ai dâmbovițenilor din apropierea reședinței de județ, și mă rezum doar la acest gen de proiecte, sunt cea mai elocventă dovadă a unei evoluții accelerate a municipiului Târgoviște.

✅ Administrația condusă de Daniel Cristian Stan a reușit să implementeze în ultimii ani proiecte care au transformat Târgoviștea și, pe lângă acestea, să bifeze o adevărată premieră în transportul local: a fost finalizat un proiect, cu finanțare europeană în proporție de 98%, în valoare de peste 128.000.000 de lei, care a inclus și construirea a trei autogări, singurele ridicate de la zero după 1989 în municipiul nostru.

✅ Târgoviștenii folosesc deja autobuzele achiziționate și circulă pe bulevardele asfaltate prin acest amplu proiect, iar autogara și depoul inaugurate astăzi sunt, fără niciun dubiu, unele dintre cele mai moderne din țară.

🤝Totodată, sunt alături de târgovișteni prin finanțarea unor lucrări, dar și a unor proiecte aflate în stadii avansate ale documentațiilor. 👇

▫️ În parteneriat cu primăria municipiului Târgoviște, am modernizat intrarea în reședința județului dinspre București. Din valoarea totală a proiectului, 13.000.000 de lei, peste 4.200.000 de lei au fost asigurate de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

▫️ Studiul de fezabilitate al Inelului 2 de Centură a intrat în faza avizelor de mediu, proiectul Consiliului Județean Dâmbovița având o valoare de 147.000.000 de euro.
▫️ Se lucrează la proiectul tehnic de modernizare și extindere a DN71 Bâldana-Târgoviște.

▫️ De asemenea, Consiliul Județean Dâmbovița va asigura 1.235 de locuri de parcare în Târgoviște, 358 dintre acestea urmând a fi realizate, chiar în centrul municipiului, în parteneriat cu primaria municipiului Târgoviște.

🤝 Îl felicit pe Daniel Cristian Stan pentru implementarea cu succes a acestui proiect. Dezvoltarea județului Dâmbovița și a municipiului Târgoviște este o muncă de #ECHIPĂ! Și acest lucru se vede!

Urmariti-ne pe Google News