DAMBOVITA

Corneliu Stefan: Investiție majoră în educație: Reabilitarea și extinderea Școlii Generale „Diaconu Coresi” din Fieni

🏦 𝐎𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥 #𝐅𝐢𝐞𝐧𝐢 𝐯𝐚 𝐚𝐯𝐞𝐚 𝐮𝐧𝐚 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐟𝐫𝐮𝐦𝐨𝐚𝐬𝐞 𝐬̦𝐜𝐨𝐥𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚!
🤝 Astăzi, împreună cu primarul Iulian Tătulescu, am făcut o vizită pe șantierul de reabilitare și extindere a Școlii Generale „Diaconu Coresi” – proiect cu o valoare de aproximativ 33.000.000 de lei. Din această sumă, 18.000.000 de lei sunt fonduri europene nerambursabile, diferența de 15.000.000 de lei fiind asigurată de Primăria Fieni.


🏗 Lucrările sunt de anvergură, suprafața desfășurată aflată în reabilitare având nu mai puțin de 2.426 de mp. Totodată, se mai construiește un nou corp de clădire, parter și etaj, cu o suprafață desfășurată de 1.249 de mp. Cu această extindere, Școla Generală „Diaconu Coresi” din Fieni va avea 21 de clase, 3 laboratoare (informatică, fizică-chimie, biologie / istorie / geografie), bibliotecă / mediatecă, dar și celelalte spații necesare desfășurării orelor de curs în cele mai bune și moderne condiții. Mai mult, se reabilitează sala de sport și, la exterior, se construiește un teren de sport cu o suprafață de 480 de mp.


🤝 Autoritățile locale investesc masiv în educația copiilor din județul Dâmbovița, iar Fieniul este unul dintre cele mai bune exemple. Îl felicit pe domnul primar Iulian Tătulescu pentru atenția acordată învățământului din orașul pe care îl conduce! Felicitări și echipei de implementare a proiectului din cadrul Primăriei Fieni!

Urmariti-ne pe Google News