DAMBOVITA

Corneliu Stefan: „Înființarea unui loc de joacă în satul Săteni – un pas important pentru bucuria copiilor din județul Dâmbovița”

🎉👶🎁 Un loc de joacă nou-nouț pentru copiii din Săteni, inaugurat de președintele Consiliului Județean Dâmbovița!

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, domnul …, a participat astăzi la inaugurarea unui loc de joacă modern și sigur pentru copiii din satul Săteni, comuna Aninoasa. Acesta a declarat că este o mare bucurie să vadă zâmbetele celor mici și că va continua să sprijine toate primăriile din județ care doresc să realizeze astfel de proiecte. Locul de joacă a fost finanțat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, cu o contribuție de 63.000 de lei din partea Consiliului Județean Dâmbovița și o cofinanțare de 80.000 de lei din partea Primăriei Aninoasa. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a urat copiilor o iarnă de poveste și a felicitat pe cei care își sărbătoresc onomastica.

Astăzi, am avut deosebita plăcere de a inaugura un loc de joacă în satul Săteni! Niciun efort nu este prea mare atunci când vorbim de bucuria celor mici și, tocmai de aceea, consider că în fiecare localitate din județul Dâmbovița trebuie să existe un astfel de spațiu dedicat copiilor. Programul Județean de Dezvoltare Locală vine în sprijinul tuturor primăriilor, așa cum s-a întâmplat și la Aninoasa. Consiliul Județean Dâmbovița a susținut 63.000 de lei din valoarea totală de 143.000 de lei a întregului proiect.
Le doresc o iarnă de poveste copiilor, iar sărbătoriților zilei, mulți ani liniștiți și plini de bucurii!

Corneliu Stefan

Urmariti-ne pe Google News