DAMBOVITA

Corneliu Stefan: Inaugurarea unui nou dispensar medical în comuna Nucet: o investiție esențială pentru locuitorii de toate vârstele.

🤝 Am inaugurat, astăzi, un nou dispensar medical construit în comuna #Nucet. Echipa primăriei condusă de doamna Luisa Bărboiu a reușit să implementeze cu succes un obiectiv mai mult decât necesar locuitorilor de toate vârstele din Nucet. Realizată prin PNDL, investiția s-a ridicat la 2.300.000 de lei și a prevăzut:
▫️ un cabinet stomatologic;
▫️ un cabinet ecograf;
▫️ două cabinete consult general;
▫️ o sală de tratament imediat;
▫️ o farmacie.
🤝 Alături de colegii mei am felicitat-o atât pe doamna primar, cât și pe toți cei implicați în acest proiect!
✅ Modernizarea comunei Nucet este o muncă de echipa, iar Consiliul Județean Dâmbovița susține financiar investițiile localității. Recent, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, au fost finalizate lucrările de amenajare de acostamente, rigole betonate și accese în curți pe cei 2,3 km ai drumului județean DJ722. Valoarea totală a investiției s-a ridicat la aproximativ 2.500.000 de lei, iar Consiliul Județean a asigurat 1.150.000 de lei.
✅ Tot pentru locuitorii din Nucet, prin PJDL 3, am încheiat un parteneriat cu primăria comunei care prevede același tip de lucrări pe drumul județean DJ 722 și drumul comunal DC 57. Valoarea totală a acestui proiect este de 1.000.000 de lei, Consiliul Județean Dâmbovița urmând să contribuie cu aproape 500.000 de lei.
✅ Pe de altă parte, datorită CJD, Liceul Tehnologic Nucet și Scoala Gimnaziala Nucet vor fi dotate cu echipamente, laptopuri, table interactive și inteligente, mobilier, scaune, pupitre, dulapuri individuale pentru copii, în valoare de 1.850.000 de lei.