DAMBOVITA

Corneliu Stefan: „Copiii din Dâmbovița vor putea ajunge la școală în siguranță și confort cu ajutorul microbuzelor electrice finanțate prin PNRR”

🚐 #Veste buna! Vom cumpăra 31 de microbuze electricie noi pentru transportul elevilor navetisti din tot atâtea comune Dâmbovițene!
✅ Astăzi, a fost admisă pentru finanțare cererea depusă de Consiliul Județean Dâmbovița prin PNRR, în cadrul Programului „Microbuze electrice pentru elevi”. Achiziționarea de microbuze electrice de 8+1 și 16+1 locuri va rezolva în bună parte problema copiilor care sunt nevoiți să parcurgă distanțe lungi în microbuze vechi sau chiar pe jos.
🤝 Mă bucur că putem oferi unui număr semnificativ de elevi un mijloc de transport #sigur, #confortabil și #ecologic. Astfel, copiii vor putea ajunge la școală în condiții excelente, fără a fi nevoiți să se confrunte cu disconfortul sau riscurile asociate transportului învechit.
✅ Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 6.000.000 de euro, care este și suma maximă admisă ce putea fi solicitată.
#ConsiliulJudețeanDâmbovița #MicrobuzeElectrice

Urmariti-ne pe Google News