DAMBOVITA

Corneliu Stefan: Amenajarea a 5 stații publice de încărcare a autovehiculelor electrice în județul Dâmbovița

✅ Astăzi, am semnat contractul prin care vom amenaja 5 stații de încărcare a mașinilor electrice în mai multe locații din județul Dâmbovița.
📍 Proiectul, în valoare totală de 1.700.000 de lei, are asigurată o finanțare de 900.000 de lei de la Administrația Fondului pentru Mediu, diferența fiind asigurată de Consiliul Județean Dâmbovița.
Astfel, vom amplasa 3 stații cu cate doua puncte de incarcare în Târgoviște, Piața Tricolorului, pe Bulevardul Regele Carol I, lângă sediul Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară Dâmbovița, și pe Bulevardul Regele Ferdinand, în apropierea Dâmbovița Mall.
📍 Alte două stații, cu aceleași caracteristici, sunt prevăzute în zona turistică montană din comuna Moroeni la Cabana Dichiu, pe DJ 713, și o alta, pe DJ 714 A, la Hotel Gâlma.
✅ Capabilitatea de încărcare rapidă este de 50 KW, curent continuu, și 22 KW în curent alternativ.
Totodată, felicitări administrațiilor din localitățile Dărmănești, Doicești, Morteni, Mănești, Șotânga, Costeștii din Valea, Poiana, Gura Ocniței, Dragomirești, Finta, Văleni Dâmbovița, Pucheni, Niculești, Titu și Lucieni. La rândul lor, primarii acestor localități au semnat contractele de finanțare pentru amenajarea de stații de încărcare a autovehiculelor electrice.
✅ Viitorul este electric, iar Consiliul Județean Dâmbovița vine cu soluții pentru cei care conduc mașini #nepoluante.
#ConsiliulJudețeanDâmbovița
Urmariti-ne pe Google News