DAMBOVITA

Corneliu Stefan: Ambasadorul Italiei la București, în vizită oficială în județul Dâmbovița

🇮🇹 🇷🇴 Excelența Sa Alfredo Maria Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei la București, se află astăzi în vizită oficială în județul #Dâmbovița.
✅ La invitația pe care i-am adresat-o împreună cu senatorul Titus Corlățean, președinte al Comisiei pentru politică externă a Senatului României, am avut o serie de discuții la sediul Consiliului Județean Dâmbovița cu Excelența Sa, subiectul principal fiind dezvoltarea relațiilor economice și oportunitățile de investiții oferite de județul Dâmbovița.
✅ S-a pus accent pe capacitatea comună de a susține conceptul de învățământ profesional dual, astfel încât potențialii investitori italieni să poată găsi forța de muncă necesară unor domenii precum siderurgie, energie, infrastructură și servicii.
✅ Alături de vicepreședinții CJD, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, senatorul Titus Corlățean, deputații Carmen Holban și Radu Popa, prefectul județului, Claudia Gilia, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, secretarul Consiliului, Dan Popa, am făcut și o prezentare a județului Dâmbovița din punct de vedere economic, punctând turismul, industria, agricultura și parcurile industriale dâmbovițene.
🇮🇹 🇷🇴 Mulțumim Excelenței Sale Alfredo Maria Durante Mangoni, Ambasada Republicii Italia la București, pentru vizita de astăzi, în cadrul căreia s-a discutat și despre un viitor schimb de experiență și bune practici care, cu siguranță, vor întări relațiile noastre economice, sociale și culturale.

Urmariti-ne pe Google News