NOUTATI

Cornel Dinu rămâne la Chindia Târgoviște: Suporterii au influențat decizia conducerii”

Cornel Dinu, în vârstă de 34 de ani, care a jucat pentru Chindia în ultimele sezoane, va rămâne la Târgoviște pentru încă doi ani. Contractul fundașului expirase, dar presiunea exercitată de suporteri a determinat conducerea clubului să-i ofere jucătorului o nouă oportunitate.

Cornel Dinu, unul dintre „veteranii” echipei din Dâmbovița, este practic sinonim cu Chindia. Fundașul stânga a jucat întreaga sa carieră doar la Târgoviște, echipă pentru care a jucat continuu din 2011, experimentând toate urcușurile și coborâșurile din ultimul deceniu. A jucat în total în 193 de meciuri și este considerat o legendă de către fanii echipei.

Cu toate acestea, retrogradarea în liga a doua l-a pus într-o situație dificilă: contractul său ajunsese la final, iar conducerea clubului nu intenționa să-i ofere o nouă înțelegere. Însă, sub presiunea fanilor, fundașului i-a fost oferit un nou contract, valabil pentru două sezoane.

Cornel Dinu, într-o situație dificilă la Chindia La vârsta de 34 de ani, fostul căpitan al echipei, Dinu, a crescut la CSȘ Târgoviște și a debutat la echipa de seniori a orașului în 2007, într-un meci din Liga a 2-a, cu Corvinul. De atunci, nu a schimbat niciodată echipa.

„S-a sugerat că ar trebui să-și caute o altă echipă. Și doar dacă nu găsește, noua conducere ar fi dispusă să-i mai acorde un an de contract. Adică, din milă, pentru un jucător care este o emblemă pentru acest club”, au dezvăluit surse pentru Gazeta Sporturilor.