NOUTATI

Copilul de 3 ani aruncat pe geam si-a revenit miraculos.

Miracol la Iași: Băiețelul aruncat de mama sa de la balconul unui hotel din Botoșani își revine din comă, spun medicii”

Într-un moment de tragedie, un băiețel de 3 ani, care a fost aruncat de mama sa de la balconul unui hotel din Botoșani împreună cu fratele său mai mic, își revine miraculos din comă.

Acest miracol medical a avut loc săptămâna trecută, chiar în ziua sa de naștere. Tatăl băiețelului, determinat să îi ofere o viață normală, va avea custodia sa, dar copilul va fi supravegheat îndeaproape de medici în timpul procesului de recuperare.

Gabriel, băiețelul de 3 ani, a reușit să respire singur și să reacționeze la stimuli, semn că evoluția sa este încurajatoare. El va fi transferat către un Centru de recuperare neuromotorie din București, după ce a fost tratat într-un spital din Iași. Cu toate acestea, recuperarea sa va fi o perioadă lungă și dificilă, conform declarațiilor medicilor.

Tatăl copilului a mărturisit cu bucurie că micuțul a început să pronunțe primele cuvinte, spunând „papa” și „tata”. Acest progres neașteptat a adus speranță și emoție atât pentru familia copilului, cât și pentru medici.

În acest context, este important de menționat că mama copiilor a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, iar tragedia aceasta a atras atenția asupra problemelor legate de consumul de droguri și nevoia de intervenție pentru a preveni astfel de evenimente în viitor.