NOUTATI

Copil de 8 ani a murit după ce i-a intrat ghidonul in gat.

Moarte tragica înainte de prima zi de școală. Copil de 8 ani a murit după ce a căzut de pe bicicletă și i-ar fi intrat ghidonul in gat.

Un copil de 8 ani a murit, duminică după-amiază, după ce a căzut de pe bicicletă pe faleza din Galați. Ghidonul bicicletei i-a străpuns gâtul, iar rănile au fost prea grave pentru a fi salvat.

Copilul, în vârstă de aproximativ 8 ani, se plimba cu bicicleta pe faleza din Galați, însoțit de părinții și fratele său, când s-a produs accidentul. Minorul a căzut, iar ghidonul bicicletei i-a străpuns gâtul.

În primă fază, copilul a fost stabilizat la fața locului de un echipaj SMURD, fiind apoi transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Galați. Din păcate, după zeci de minute de eforturi supraomenești, medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Copilul era elev în clasa a doua, la o școală din Galați. Mâine, în prima zi de școală, unitatea de învățământ va fi în doliu.

Urmariti-ne pe Google News