NOUTATI

Copil de 3 ani atacat de un câine periculos. Aveti grija!

Un incident terifiant a avut loc în orașul Lupeni, județul Hunedoara, când un băiețel de doar 3 ani a fost atacat de un câine periculos din rasa Amstaff în timp ce se juca în fața blocului. Copilul a fost mușcat de mai multe ori la un picior, iar atacul s-a produs chiar în prezența unuia dintre părinți.

Micuțul a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru neluarea măsurilor de prevenire a unui atac canin.

Potrivit polițiștilor hunedoreni, „Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată, miercuri seara, cu privire la faptul că un minor în vârstă de 3 ani, din Lupeni, ar fi fost atacat de un câine cu caracteristici morfologice ce pot fi asimilate unei rase periculoase, în timp ce se afla, alături de unul dintre părinți, în zona blocului în care locuiește. Victima a fost transportată în stare stabilă la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, prezentând multiple mușcături superficiale în zona membrului inferior drept.”