NOUTATI

Copil de 2 ani, găsit de pompieri carbonizat într-o casă din Buzău.

O tragedie de proporții a îngălbenit zâmbetele și a încremenit inimile comunității. Un copil nevinovat, în vârstă de doar 2 ani, și-a pierdut viața într-un incendiu devastator care a cuprins casa familiei.

Evenimentul a avut loc în timpul zilei de ieri, când pompierii au fost alertați cu privire la un incendiu ce a izbucnit într-o locuință din pitoreasca localitate Vâlcelele. Echipajele de intervenție s-au deplasat de urgență la fața locului, însă flăcările se întindeau deja cu rapiditate pe o suprafață considerabilă.

Potrivit informațiilor obținute de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, împreună cu o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ au fost mobilizate pentru a face față incendiului devastator. Cu toate acestea, când pompierii au reușit să acceadă în interiorul casei, au descoperit cu durere inimii trupul carbonizat al micuțului de numai 2 ani.

Circumstanțele tragice ale acestui incident sunt cu atât mai străvezi, cu cât se pare că micuțul se afla în camera în care a izbucnit incendiul. Mama și sora lui erau în curte în momentul în care au observat flăcările feroce. În ciuda eforturilor disperate de a intra în casa în flăcări și a-și salva fiul, vâlvătaia era deja prea intensă pentru a putea interveni în siguranță.

Localnicii au fost profund afectați de acest tragic eveniment și s-au mobilizat imediat pentru a oferi sprijin familiei îndoliate, oferindu-le cuvinte de încurajare și sprijin material. Autoritățile locale au promis că vor asigura toată asistența necesară în această perioadă de durere și suferință.

Urmariti-ne pe Google News