NOUTATI

Copil de 18 luni drogat si ucis cu bestialitate de mama sa și iubitul. Avea 70 de răni.

Un caz cutremurător a avut loc, unde un copil de numai 18 luni a fost omorât cu cruzime de propria mamă și partenerul ei.

Micuțul Alfie Phillips avea pe corpul său zeci de răni provocate de cei doi adulți, care îl băteau și îl drogau.

Mama copilului, Sian Hedges, în vârstă de 27 de ani, și iubitul ei, Jack Benham, în vârstă de 35 de ani, au fost arestați și acuzați de crimă și cauzarea morții unui copil.

Ei neagă faptele și susțin că Alfie era un copil agitat și se lovea singur. Procesul lor este în desfășurare, potrivit The Su

Mamă din UK și noul ei iubit, acuzați de moartea teribilă a copilului de un an

Într-un caz șocant, Alfie Phillips, un copil de doar 18 luni, a fost găsit cu 70 de răni pe corpul său, inclusiv urme de cocaină în organism, după ce mama sa, Sian Hedges (27 de ani), și noul ei iubit, Jack Benham (35 de ani), au fost acuzați că l-au bătut brutal într-o rulotă din Hernhill, Kent.

Această tragedie a șocat comunitatea locală și autoritățile au inițiat un proces pentru a face lumină în acest caz teribil.

Initial, Sian Hedges a luat decizia de a păstra copilul, dar situația s-a schimbat când ea s-a despărțit de tatăl copilului și a început o nouă relație cu Jack Benham.

Apropiații familiei au început să observe vânătăi pe corpul micuțului, iar mama lui pretindea că acesta s-a lovit singur din cauza neastâmpărului său.

Cu toate acestea, autoritățile au reușit să găsească mesaje șocante între cei doi acuzați. Jack Benham i-a sugerat lui Sian Hedges să muște copilul înapoi, dar nu la fel de tare, după ce acesta l-ar fi mușcat de braț dimineața.

Nimeni nu l-a mai văzut pe Alfie până a doua zi, când Jack Benham a ieșit cu copilul în brațe, acesta fiind albastru la față și fără a mai respira. Cu toate eforturile paramedicilor, a devenit evident că Alfie era mort de ceva timp. Autopsia a dezvăluit că micuțul a suferit răni multiple care i-au cauzat moartea.

Cei doi acuzați neagă acuzațiile și continuă procesul. Situația tragică a lui Alfie rămâne în centrul atenției, pe măsură ce ancheta continuă să dezvăluie detalii cutremurătoare despre acest caz.

Urmariti-ne pe Google News