NOUTATI

Contabilă sinucigașă o ucide pe Ileana, o femeie nevinovată, în timp ce se aruncă de la etajul cinci

Ea este Ileana, femeia care a murit după ce o altă persoană a căzut peste ea, de la etajul cinci al unui bloc din București

Femeia, care lucra la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, se îndrepta spre stația de autobuz când a fost surprinsă de impactul mortal.

Contabila, în vârstă de 43 de ani, a supraviețuit căderii, dar a fost arestată pentru omor cu intenție indirectă. Ea a recunoscut că a vrut să se sinucidă și că nu a observat pe nimeni pe trotuar când s-a aruncat.

Familia victimei este devastată de pierderea ei. Fiica ei, Alice Zaharia, a povestit cum a așteptat cu disperare vesti despre starea mamei sale, care a fost operată timp de cinci ore. Din păcate, femeia a decedat la scurt timp după intervenția chirurgicală.

Colegii victimei au descris-o ca pe o persoană bună și devotată, care se oferea mereu să-i ajute pe ceilalți. Ei nu își pot imagina cum o astfel de tragedie a putut să se întâmple.

Contabila, care lucra la o firmă situată la același etaj cu apartamentul victimei, era considerată o profesionistă desăvârșită, dar retrasă. Ea nu a fost audiată încă și ar putea fi transferată la o clinică de psihiatrie pentru evaluare.