DAMBOVITA

Consiliul Județean Dâmbovița Anunță Construcția a Peste 1200 de Locuri de Parcare în Târgoviște

Consiliul Județean Dâmbovița a anunțat că va construi mai mult de 1200 de noi locuri de parcare în Târgoviște. Acestea vor fi situate pe terenul Consiliului, în apropierea viitorului stadion,in curtea spitalului și se dorește sa faca parte dintre cele mai moderne parcări din reședința județului.

În apropierea Dâmbovița Arena vor fi amenajate 493 de locuri de parcare, dintre care 46 vor fi pentru mașini electrice. De asemenea, vor fi create 23 de locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități, 29 de locuri pentru motociclete și peste 100 de locuri pentru biciclete.

Consiliul Județean Dâmbovița are în plan și construcția unei parcări supraterane în curtea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște. Aceasta va fi dispusă pe 5 etaje și va avea 332 de locuri de parcare. Vor fi disponibile și stații de încărcare pentru mașini electrice, precum și locuri pentru autoturismele persoanelor cu dizabilități.

În parteneriat cu Primăria Târgoviște, Consiliul va construi o altă parcare supraterană cu 358 de locuri, chiar în centrul orașului. Din acestea, 15 vor fi destinate persoanelor cu dizabilități, iar 10 vor fi amenajate pentru stațiile de încărcare electrice.

În total, se estimează că vor fi create peste 1235 de noi locuri de parcare în municipiul Târgoviște, ca parte a eforturilor de a decongestiona arterele rutiere într-un județ și municipiu în continuă dezvoltare.

Urmariti-ne pe Google News