NOUTATI

Confruntare fatală într-un spital de psihiatrie din Dâmbovița: O femeie își ucide co-pacienta într-un conflict misterios!”

Dâmbovița a fost scena unui tragic incident sâmbătă după-amiaza. În Spitalul de Psihiatrie Gura Ocniței, două femei internate pentru afecțiuni psihice s-au angajat într-o dispută fatală, una dintre ele pierzându-și viața.

Incidentul a avut loc pe holurile spitalului, unde, în urma unui conflict aparent spontan, una dintre paciente a asfixiat-o pe cealaltă, provocându-i astfel decesul.

Nu se știe încă ce a declanșat altercația, dar autoritățile sunt pe fază. Femeia responsabilă pentru actul violent a fost imediat reținută și este acum în custodia polițiștilor. O anchetă va urma pentru a elucida circumstanțele exacte ale tragicului incident.

Reprezentanții IPJ Dâmbovița au confirmat incidentul și au furnizat primele detalii despre această tragedie care a șocat comunitatea. Autoritățile sunt în alertă și se așteaptă ca investigațiile să aducă la lumină motivele acestei altercații fatale.

Urmariti-ne pe Google News