NOUTATI

Coliziune între două autoturisme pe DN 72, în localitatea Dumbrava

Un accident rutier a avut loc astăzi, 7 martie, pe Drumul Național 72, în localitatea Dumbrava, unde două autoturisme au intrat în coliziune. Potrivit informațiilor furnizate de către Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, evenimentul a implicat o șoferiță în vârstă de 26 de ani, din Târgoviște, și un conducător auto de 39 de ani, din județul Buzău.

În urma impactului, o persoană a fost evaluată la fața locului de către echipajele de salvare sosite la locul accidentului. Cu toate acestea, victima a refuzat transportul la spital, după cum a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița.

Deși accidentul nu s-a soldat cu persoane rănite grav, au rezultat pagube materiale. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au demarat verificările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier. Conform primelor informații, se pare că șoferița de 26 de ani ar fi intrat în coliziune cu autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani.

Autoritățile vor continua investigațiile pentru a elucida toate aspectele legate de acest incident, care va fi protocolat de către polițiști ca o tamponare.

Urmariti-ne pe Google News