NOUTATI

Clubul de Vară al Micilor Antreprenori: O experiență educativă și distractivă pentru copii

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, în colaborare cu Code School Clubs Târgoviște, anunță lansarea celei de-a doua ediții a Clubului de Vară al Micilor Antreprenori. Începând cu data de 27 iunie 2023, puteți înscrie copiii într-o experiență nouă, care combină distracția cu educația.

Clubul oferă următoarele ateliere:

  • Atelier de Public Speaking;
  • Atelier de Echipă și Team Building;
  • Atelier de Educație Financiară și Antreprenorială;
  • Atelier de Robotică și Programare.

Fiecare atelier include 4 ședințe, iar costul pentru un atelier este de 400 lei +TVA, cu excepția atelierului de robotică și programare, care costă 600 lei + TVA.

Activitățile propuse în cadrul Clubului de vară sunt concepute pentru a dezvolta abilitățile de comunicare și negociere ale copiilor, pentru a îmbunătăți capacitatea lor de a lucra în echipă, pentru a stimula creativitatea și gândirea inovatoare, precum și pentru a le crește încrederea și a le oferi oportunitatea de a învăța prin experiență.

Clubul de vară al micilor antreprenori este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani și va fi deschis între orele 10:00-12:00.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, puteți apela numărul de telefon 0751 153 708 sau puteți trimite un e-mail la adresa info@cciadb.ro. Clubul se va desfășura la sediul Camerei de Comerț Dâmbovița, situat pe Str. Calea Câmpulung, nr.6A, în Târgoviște.

Urmariti-ne pe Google News