NOUTATI

Chindia Târgoviște se pregătește pentru un meci dificil în Cupa României împotriva Petrolului Ploiești

Chindia Târgoviște se pregătește să întâlnească echipa Petrolul Ploiești într-un nou meci din grupele Cupei României. Meciul va avea loc astăzi, pe terenul echipei din Târgoviște, începând cu ora 18:00.

Echipa dâmbovițeană se confruntă cu o provocare dificilă în fața „găzarilor” și va aduce câteva modificări în componența de start. Antrenorul Vasile Miriuță a luat decizia de a menaja mai mulți jucători titulari, astfel încât aceștia să fie pregătiți pentru meciul următor din campionat împotriva Viitorului Pandurii Târgu Jiu.

„Voi schimba 80% din echipă, pentru că nu putem juca trei meciuri într-o săptămână, acesta este adevărul”, a precizat Vasile Miriuță.

Aceasta va fi a doua partidă a echipei Chindia în faza grupelor din actuala ediție a Cupei României, după meciul pierdut cu scorul de 0-2 în fața echipei Corvinul Hunedoara.

Confruntarea cu Petrolul va fi primul meci de Cupă al echipei Chindia disputat în nocturnă la Târgoviște. Ultimul meci jucat în fața Turnului Chindiei sub lumina reflectoarelor a fost împotriva Gloriei Buzău din campionat, pe data de 22 august.