NOUTATI

Chindia Târgoviște retrogradează în Liga a 2-a, dar își propune revenirea în Superligă

Chindia Târgoviște a retrogradat în sezonul 2022-2023 din Superliga României după un sezon dificil, dar își propune să revină în eșalonul superior la finalul sezonului 2023-2024. Președintele clubului, Marcel Ghergu, a declarat într-un interviu acordat postului Digi Sport că echipa se va reorganiza și va face tot posibilul pentru a reveni în Liga 1.

În ciuda retrogradării, conducerea clubului este hotărâtă să continue activitatea și să găsească resursele necesare pentru a susține echipa în următorul sezon. Marcel Ghergu a menționat că există probleme financiare, dar acestea sunt gestionate și se fac eforturi pentru a le depăși.

De asemenea, președintele clubului a vorbit și despre inaugurarea noului stadion „Eugen Popescu” din Târgoviște, care a avut loc în timpul meciului cu FC Voluntari,în care Chindia a retrogradat. Ghergu a declarat că stadionul arată foarte bine și că acesta va fi un punct de plecare în schimbarea strategiei și în revenirea în Liga 1.

Cu toate acestea, Ghergu a recunoscut că există probleme la nivelul salariilor și că au existat întârzieri în plata acestora, dar că echipa și-a susținut activitatea și a reușit să obțină Licența necesară pentru a evolua în Superligă. De asemenea, președintele clubului a menționat că există un sprijin important din partea autorităților locale și că vor fi găsite resurse pentru a susține echipa în viitor.

Marcel Ghergu a comentat și despre retrogradarea echipei și a menționat că nu a fost neapărat din cauza faptului că jucătorii străini nu au putut să își pună mâncare pe masă, așa cum a sugerat unul dintre jucători după meciul cu FC Voluntari. El a subliniat faptul că retrogradarea a fost rezultatulunor probleme mai complexe și că nu a avut loc doar în urma meciului de la Târgoviște.

În final, Marcel Ghergu a abordat și subiectul arbitrajului video și a declarat că este o experiență nouă pentru fotbalul românesc și că, deși acesta poate fi benefic, poate crea și neplăceri. El a menționat că nu avea mari așteptări de la meciul dintre FC Argeș și Petrolul și că, indiferent dacă golul ar fi fost validat sau nu, deznodământul ar fi fost același.

În concluzie, Chindia Târgoviște a retrogradat în Liga a 2-a, dar este hotărâtă să revină în Superligă și să își consolideze poziția în fotbalul românesc. Cu un nou stadion și o strategie nouă, echipa speră să depășească problemele curente și să revină în lupta pentru promovare în cel mai scurt timp posibil.

Urmariti-ne pe Google News