NOUTATI

Chindia Târgoviște ratează victoria și play-off-ul după egalul cu Viitorul Pandurii

Echipa de fotbal Chindia Târgoviște a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în cadrul etapei a 12-a a Ligii 2. Gazdele au avut ocazii mari de a înscrie, dar nu au reușit să fructifice niciuna dintre ele.

Cu acest rezultat, Chindia a coborât pe locul 9 în clasament, cu 17 puncte, la două puncte distanță de zona de play-off. Antrenorul Vasile Miriuță a declarat că este mulțumit de jocul echipei sale, dar regretă ratările din fața porții adverse.

“Am întâlnit o echipă bună, care a pierdut un singur meci în acest sezon și știam că nu ne va fi ușor cu Viitorul Pandurii. Per ansamblu, sunt mulțumit de atitudine și determinare, dar am avut trei ocazii uriașe și trebuia să plecăm cu cele trei puncte. Ei nu știu să fi avut ocazii. Noi am făcut un joc bun, dar efectiv ne-a lipsit golul.

Șansele noastre la play-off au rămas la fel, fiindcă distanța dintre echipe este mică. Mai sunt trei meciuri în acest an și trebuie să câștigăm etapa viitoare cu Mioveni, o contracandidată. Un meci foarte greu”, a spus Miriuță.

Chindia va juca joi, 9 noiembrie, pe teren propriu, cu CS Mioveni, într-un duel direct pentru play-off. Până la finalul anului, dâmbovițenii vor mai întâlni CS Tunari și Concordia Chiajna.