SPORT

Chindia Targoviste nu este favorită la câștigarea Ligii a 2-a in 2023/2024: Prognozele Casei de Pariuri

Gloria Buzău este plasată în fruntea listei pentru a triumfa în Liga 2 pentru sezonul 2023/2024, conform caselor de pariuri. Ea este urmată îndeaproape de FC Argeș, CSA Steaua și Chindia Târgoviște.

În Liga 2, sezonul începe cu participarea a 20 de echipe. După sezonul regulat, cele mai bune 6 echipe vor fi selectate pentru a participa în faza play-off. Echipele care se clasează pe locurile unu și doi în play-off vor fi promovate în Liga 1, în timp ce echipele clasate pe pozițiile trei și patru vor avea ocazia să participe la baraj.

Noul sezon al ligii secunde este pe cale să înceapă, fiind programate primele jocuri pentru sâmbătă. Cu atâtea schimbări semnificative în componența echipelor și în rândurile antrenorilor, cursa pentru promovare este mai incertă ca oricând. Gloria Buzău, favorita la promovare a caselor de pariuri, a văzut mai mulți jucători titulari părăsind echipa și a avut o schimbare de antrenor, cu Andrei Prepeliță preluând fraiele de la Adrian Mihalcea. Bookmakerii au întârziat publicarea cotelor pentru a se asigura de acuratețea predicțiilor.