NOUTATI

Chindia Târgoviște are parte de un meci ușor în Turul 3 al Cupei României.

Chindia Târgoviște se confruntă cu un adversar ușor în Turul 3 al Cupei României. În această etapă a competiției, echipa din Dâmbovița se va întâlni cu CS Blejoi din Prahova.

Partida dintre cele două echipe va avea loc pe terenul celor de la CS Blejoi, miercuri, 16 august, de la ora 17:30. Echipa care va ieși învingătoare din acest duel va avansa în play-off-ul competiției.

CS Blejoi și-a asigurat locul în Turul 3 după ce a trecut în etapa anterioară de CSM Râmnicu Sărat, în urma executării loviturilor de departajare, cu scorul de 5-3 (1-1, 2-2).

Înainte de meciul cu echipa din Prahova, Chindia va avea un meci în deplasare cu CSM Slatina, sâmbătă, 12 august, de la ora 12:00, în campionat.

Programul meciurilor din Turul 3 al Cupei României a fost anunțat joi, 10 august. În această fază a competiției, participă 48 de echipe, care includ 30 de câștigătoare din turul 2, inclusiv două echipe care au obținut victoria în faza regională, și alte 18 echipe participante în Liga 2 Casa Pariurilor, ediția 2023-2024, care nu au fost implicate în competiție în turul anterior.