NOUTATI

Cea de-a VII-a ediţie a Festivalului de teatru pentru copii „Mimesis Fest” va avea loc în Piața „Mihai Viteazul

Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, instituţie în subordinea CJ Dâmboviţa, are plăcerea de a anunţa organizarea celei de-a VII-a ediţii a Festivalului de teatru pentru copii „Mimesis Fest”, care va avea loc în perioada 25-28 iulie 2023. Festivalul va oferi un program bogat de spectacole de teatru susţinute de actori profesionişti, dar şi reprezentații ale copiilor și tinerilor absolvenţi ai clasei de teatru de la Şcoala de Arte „Octav Enigărescu” a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, care vor da viaţă personajelor îndrăgite din lumea poveştilor printr-o interpretare proprie.

Pe lângă spectacolele de teatru, festivalul va oferi şi ateliere de creaţie, unde copiii vor putea să confecţioneze măşti şi figurine din baloane, precum şi ateliere de pictură pe faţă. Pe durata festivalului, spectatorii vor avea ocazia de a admira şi spectacole cu statui vivante, care vor aduce o notă de originalitate şi interactivitate.

Locul de desfăşurare al festivalului va fi Piața „Mihai Viteazul”, iar accesul la eveniment este liber, pentru a permite cât mai multor oameni să se bucure de frumuseţea teatrului şi creativităţii copiilor.

Urmariti-ne pe Google News