NOUTATI

Cătălin Amuza: Dâmbovițeanul cu rezultate impresionante și aspirații la Campionatele Europene și Mondiale

Dâmbovițeanul Cătălin Amuza, medaliat de trei ori cu aur și o dată cu argint la Campionatul Balcanic de atletism în aer liber

După o victorie la proba de 800 m cu un timp de 2.07, Cătălin Amuza a exprimat un ușor regret, țintind la recordul său anterior de 2.05 de la Naționale. Deși era pregătit pentru o performanță mai bună, presiunea și speranța unui loc pe podium l-au afectat. Cu toate acestea, nu a fost descurajat, continuând să își depășească recordurile la probele următoare.

La competiția de 400 m, a stabilit un record personal, iar la 1.500 m, s-a clasat după prietenul său, Daniel Scrob. Recent, a avut o altă performanță excepțională la 800 m, contribuind la victoria echipei de ștafetă a României.

Aceste victorii solide îl încurajează pe Cătălin să viseze la competiții de talie europeană și mondială, conștientizând necesitatea unei munci intense pentru a ajunge acolo.

Mai devreme în acest an, Cătălin a obținut titlurile de campion și vicecampion al României la Campionatul Național Masters desfășurat indoor. De asemenea, a luat aurul și argintul la Campionatul Național de Masters în aer liber, în probele de 800 și 1500 metri.

Urmariti-ne pe Google News