SPORT

Capitanul echipei Chindia Targoviste ramane in Liga 1.

Daniel Celea, fundas central in varsta de 27 de ani, a semnat un contract pe un an, cu optiune de prelungire pe inca unul, cu echipa Otelul Galati. Celea a jucat in ultimul sezon la Chindia Targoviste, echipa retrogradata din Liga 1.

In cariera, aparatorul a mai evoluat la ACSO Filiasi, Sporting Rosiori, Pandurii II, UTA, Pandurii, CS Mioveni, Sepsi si LKS Lodz (Polonia).

In vara anului 2021, Gigi Becali anunta ca vrea sa intareasca apararea FCSB-ului cu fundasi de peste 1,90 m inaltime. Celea a fost pe lista patronului vicecampioanei, insa a ratat transferul pentru 3 centimetri. El masoara 1,87 m.

„Ma bucur ca am fost o tinta pentru FCSB, dar domnul Becali face cum considera. Acum a hotarat sa aduca doar jucatori peste 1,90 si nu are rost sa mai discutam”, a spus la acea vreme Daniel Celea.

Noul fundas al Otelului Galati va incerca sa ajute echipa antrenata de Dorinel Munteanu sa obtina promovarea in prima liga. Otelul a incheiat sezonul trecut pe locul 4 in seria 1 a Ligii 2, ratand la mustata barajul de promovare. Cu Daniel Celea in aparare, galatenii isi propun sa termine pe unul dintre primele doua locuri in clasament, care duc direct in primul esalon.